SOUK ASIA - PASAR PILIHAN KITA
 
ANR Foods Sdn Bhd

ANR Foods Sdn Bhd

  • Laman Seri Business Park, Seksyen 13 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • No ratings found yet!

Kebab Ayam Hadramawt Frozen Dr Zainol Halal

RM10.00RM14.00
Isi ayam tebal dan lembut datang dari ladang organik. Diadun dengan rempah ratus istimewa yang terpilih sahaja. Sesuai untuk anda yang mengidamkan hidangan Arab dari dapur anda sendiri.

BarangKisar – Serai Kisar

RM11.00RM13.00
Produk yang membantu mudahkan dan cepatkan anda memasak di dapur. Lagi cepat anda masak, lagi cepat ahli keluarga menikmati masakan air tangan anda! Berat Bersih 300g Dapatkan sekarang! Harga adalah berbeza mengikut kawasan atas faktor caj tambahan servis penghantaran.

BarangKisar – Lengkuas Kisar

RM12.00RM14.00
Produk yang membantu mudahkan dan cepatkan anda memasak di dapur. Lagi cepat anda masak, lagi cepat ahli keluarga menikmati masakan air tangan anda! Berat bersih 300g Dapatkan sekarang! Penghantaran ke destinasi yang tertera (Selangor) sahaja Harga adalah berbeza mengikut kawasan atas faktor caj tambahan servis penghantaran.

BarangKisar – Halia Kisar

RM12.50
Produk yang membantu mudahkan dan cepatkan anda memasak di dapur. Lagi cepat anda masak, lagi cepat ahli keluarga menikmati masakan air tangan anda! Berat Bersih 300g Dapatkan sekarang! Penghantaran ke destinasi yang tertera (Selangor) sahaja

BarangKisar – Cili Kering Kasar

RM16.00RM18.00
Produk yang membantu mudahkan dan cepatkan anda memasak di dapur. Lagi cepat anda masak, lagi cepat ahli keluarga menikmati masakan air tangan anda! Berat Bersih 500g Dapatkan sekarang! Harga adalah berbeza mengikut kawasan atas faktor caj tambahan servis penghantaran.

BarangKisar – Bawang Putih Kisar

RM15.00RM17.00
Produk yang membantu mudahkan dan cepatkan anda memasak di dapur. Lagi cepat anda masak, lagi cepat ahli keluarga menikmati masakan air tangan anda! Berat Bersih 500g Dapatkan sekarang! Harga adalah berbeza mengikut kawasan atas faktor caj tambahan servis penghantaran.

BarangKisar – Bawang Besar Kisar

RM15.00
Produk yang membantu mudahkan dan cepatkan anda memasak di dapur. Lagi cepat anda masak, lagi cepat ahli keluarga menikmati masakan air tangan anda! Berat Bersih 500g Dapatkan sekarang! Penghantaran ke destinasi yang tertera (Selangor) sahaja

Dr Zainol – Kaki Ayam

RM10.50RM12.50
AYAM ORGANIK - Ayam sihat, tanpa suntikan! 😍 Berat Bersih: +/- 2.0kg Penghantaran ke destinasi yang tertera (Selangor) sahaja

Dr Zainol – Daging Ayam Kisar

RM12.00
AYAM ORGANIK - Ayam sihat, tanpa suntikan! 😍 Berat Bersih: +/- 500g

Dr Zainol – Kek Ayam

RM9.80
AYAM ORGANIK - Ayam sihat, tanpa suntikan! 😍 Berat Bersih: +/- 400g

Sambal Hitam Resepi Asli 150gm

RM15.00
Resepi Turun Temurun dari Bentong Pahang. Sambak Hitam yang sedap serta pedas sehingga menjilat jari. Sesuai dimakan berbuka puasa sebagai pelengkap rasa, dengan roti, dan sebagainya

Dr Zainol – Ayam Daging 1 Ekor (Potong 4)

RM21.30RM23.30
AYAM ORGANIK - Ayam sihat, tanpa suntikan! 😍 Ayam Daging Potong 8 Dah siap potong! Dah dibersihkan! Jom beli ayam sihat.. 😉 Harga adalah berbeza mengikut kawasan atas faktor caj tambahan servis penghantaran.
Shopping cart

Sign in

No account yet?

Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account